ДОБАВИ ОБЯВА ТУК !

TRENDYSTOCK ВАШИЯТ СИГУРЕН АГЕНТ ЗА ВНОС НА КИТАЙСКИ СТОКИ

Обява № 65453 Видяна 28 пъти
Преглед на обявите от trendystock
Ние от Trendystock сме китайски агент и търговски посредник за внос на стоки от Китай за България. Доставяме голямо разнообразие от продукти необходими за вашият бизнес. Предлагаме Ви ниски комисионни, внос на стоки на едро, доставка до наш склад, до вашата врата или склад. Ние правим качествена проверка на вашата стока и изгодна цена. Транспортираме цели контейнери и групажи от Китай за България. Целият екип на агенция Trendystock е помогнал на десетки малки, средни и големи фирми да внесат своята стока без никакви рискове от Китай.
Trendystock Ви предлага много и уникални възможности да поръчате китайски стоки на едро, с които ще можете да обогатите продуктовата си гама и да заредите според нуждите своя онлайн или физически магазин. Изберете от огромен асортимент и разнообразие атрактивни продукти, които можем да намерим специално за вас на изгодни цени и в необходимите за вас количества.
Ние имаме опит и желание за сътрудничество, които с удоволствие бихме споделили с Вас. Като ваш агент в Китай ние ще Ви консултираме по време на целият процес, ще Ви държим информирани за всяка стъпка от селекцията на правилните продукти и фабрики до крайната доставка към Вас.
Като ваш търговски посредник за внос от Китай, ние предлагаме пълни и частични услуги и решения при вноса на едро на разнообразни по своето предназначение китайски стоки.
Не губете време, а се доверете на нас!

За да получите повече информация можете да се свържете с нас на телефон: 0887519304 или посетете сайта ни https://trendystock.bg/ !
Цена: 00,00 лв.
TRENDYSTOCK ВАШИЯТ СИГУРЕН АГЕНТ ЗА ВНОС НА КИТАЙСКИ СТОКИTRENDYSTOCK ВАШИЯТ СИГУРЕН АГЕНТ ЗА ВНОС НА КИТАЙСКИ СТОКИTRENDYSTOCK ВАШИЯТ СИГУРЕН АГЕНТ ЗА ВНОС НА КИТАЙСКИ СТОКИTRENDYSTOCK ВАШИЯТ СИГУРЕН АГЕНТ ЗА ВНОС НА КИТАЙСКИ СТОКИ

За контакт:
TrendystockAgency
Телефон: 0887519304
Град: ПЛОВДИВ
Изпратете запитване за тази обява
© 2022 Obyavite.com. Всички права запазени
Отговорност за съдържанието на публикуваните обяви носят единствено техните автори!