КВАРТИРА за РАБОТЕЩИ в Слънчев Бряг - от Собственик - Лято КВАРТИРА за РАБОТЕЩИ в ...
СТУДИО С 3 ЛЕГЛА ЗА ПЕРСОНАЛ - ЗА ЦЕЛИЯ ЛЕТЕН СЕЗОН ...
ПРОМОТИРАНА 370 лв.
Слънчев Бряг
+ ДОБАВИ ОБЯВА ДОБАВИ ВИП ОБЯВА ТУК !

Правила

Публикуването на обяви в портала Obyavite.com е безплатно, и става след одобрение от модератор.

Моля, публикувайте обявите на български език. Обяви на латиница, ще бъдат изтривани, без уведомяване на подателя им!

Моля, не публикувайте една и съща обява по няколко пъти в една и съща или в различни категории! Такива обяви, ще бъдат изтривани, без уведомяване на подателя им! При повторно нарушение, профила на потребителя ще бъде закрит! Ако желаете да публикувате сходни обяви, моля направете първо промени по текста на заглавието и подробното описание на обявата, преди да я публикувате!

ПУБЛИКУВАНЕ НА ОБЯВА: Натиснете бутона "ДОБАВИ ОБЯВА". Изберете категорията и въведете данните за обявата. Публикувана обява може да бъде редактирана или изтривана след публикуването й. Ако желаете да редактирате обява, моля, влезте в своя профил като кликнете на връзката "МОИТЕ ОБЯВИ".

ЗАБРАНЕНО е публикуването на обяви с нецензурно и обидно съдържание. Забранено е публикуването на обяви с импулсни телефони без това изрично да е уточнено в обявата. Не публикувайте повторно еднакви обяви в един ден в една категория. Не публикувайте обяви в категории неотговарящи на съдържанието на обявата. Такива обяви ще бъдат изтривани. Ако видите такава обява, която ние не сме забелязали, моля уведомете ни като кликнете на връзката КОНТАКТ, намираща се в долната лява част на сайта. Благодарим Ви предварително за съдействието.

Екипът на Obyavite.com не носи отговорност за обявите публикувани в сайта. Потребителите които ползват категорията "Запознанства", както и всички нейни подкатегории, трябва да имат навършени 18 години! Obyavite.com не носи отговорност, ако потребители, които са ненавършили 18 г. ползват категорията "Запознанства" както и всички нейни подкатегории!

Obyavite.com не дава гаранции за информацията на уебсайта/домейна obyavite.com включително гаранции за точност, рентабилност или актуалност. Obyavite.com не гарантира непрекъснат достъп до сайта. При никакви условия ползващите сайта или собствениците на обявите нямат право да предявяват искове или претенции към Obyavite.com. Obyavite.com не поема отговорност за пропуснати ползи и/или нанесени вреди в следствие употребата на сайта.

ПРЕДУПРЕЖДЕНИЕ: Информацията в сайта е публично достояние, така че съществува възможност недобросъвестни потребители да се възползуват от нея.

Моля, запознайте се и с нашите Условия за Ползване

Публикувай нова обява в Obyavite.comВлез в твоя профил в Obyavite.com

В момента има 95 посетителя в сайта
© 2023 Obyavite.com. Всички права запазени
Отговорност за съдържанието на публикуваните обяви носят единствено техните автори!