Направете вашата обява ПРОМО, ТОП или ВИП, за да бъде видяна от 10 пъти повече посетители и да имате реален шанс за успех с нея!


За да бъде обявата Ви пред очите на всички, направете я Promo Obiava !

Направете вашата обява ПРОМО за ЦЯЛ ЕДИН МЕСЕЦ, като изпратите SMS с текст promo на номер 1096 Ще получите СМС код, който, трябва да въведете в полето "Код за ПРОМО" след като кликнете на линка "Направи ПРОМО!". Линка, ще видите под заглавието на всяка обява.


За да сте НОМЕР 1 и Вашата обява да се показва пред всички останали обяви в категорията в която сте я публикували, оцветена в сигнално жълто, направете я Top Obiava !

Направете вашата обява ТОП за ЦЯЛ ЕДИН МЕСЕЦ, като изпратите SMS с текст top на номер 1096 Ще получите СМС код, който, трябва да въведете в полето "Код за ТОП" след като кликнете на линка "Направи ТОП!". Линка, ще видите под заглавието на всяка обява.

За да се показва
обявата Ви на ПЪРВА СТРАНИЦА, направете я Vip Obiava !

Направете вашата обява ЦЯЛ ЕДИН МЕСЕЦ, като изпратите SMS с текст vip на номер 1096 Ще получите СМС код, който, трябва да въведете в полето "Код за ВИП" след като кликнете на линка "Направи ВИП!". Линка, ще видите под заглавието на всяка обява.

Цената на един SMS е 6 лв. с ДДС.

Публикувай нова обява в Obyavite.comВлез в твоя профил в Obyavite.com

В момента има 40 посетителя в сайта
© 2023 Obyavite.com. Всички права запазени
Отговорност за съдържанието на публикуваните обяви носят единствено техните автори!